03

MotorTotaal
Transportstraat 1 / 4538 AT Terneuzen
T. 0115 - 61 27 21 / Contact >>

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 12:30 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur

Realisatie: TiDi Graphics

BRIDGESTONE INTRODUCEERT.....

BRIDGESTONE INTRODUCEERT.....

leverbaar vanaf januari 2019!

  

 

                   
   

Hypersport S22

   

 

   

’The next level’’ noemt Bridgestone     zelf de volkomen nieuw ontwikkelde Battlax     Hypersport S22. Een nieuw profiel zorgt voor lichter sturen     met een opvallende goede feedback naar de rijder voor veel vertrouwen. Voor     de achterband is de 5LC technologie gebruikt met een slijtvaste compound     voor het midden van de band, die overgaat naar soft en zelfs supersoft. Het     zo belangrijke silica in de band is nog fijner en beter verdeeld voor     minder wielspin bij het accelereren op de natte weg en een aanzienlijke     hogere (15 % !) bochtensnelheid dankzij de verhoogde grip.

   
   
   

 

         

 

                   
   

Adventurecross     AX41
     

   

Andere opvallende nieuwkomers bij Bridgestone zijn de ook al     fonkelnieuwe Battlax     Adventurecross AX41 en de Adventurecross Scrambler AX41S.     Hoewel ze in één adem genoemd worden, zijn het wezenlijke verschillende     banden. De Adventurecross AX41 is ontworpen voor de vele rijders van     adventuremotoren die een band zoeken die off road beter presteert dan de     populaire A41 die meer op weggebruik gericht is. Dat is ook direct te zien     aan de robuuste uitstraling van de AX41 met grote noppen. Dankzij de unieke     Bridgestone Anti-irregular Wear (A-IW) technologie blijven de noppen veel     langer hun scherpe kant houden en dat is een belangrijk en onderscheidend     pluspunt.

   
   

 

   

 

         

 

                   
   

Adventurecross     Scrambler AX41S
     

   

Zeker voor het immense populaire en café-racer scrambler      segment zijn de ‘’looks’’ van een band  heel belangrijk. Deze     rijders worden op hun wenken bediend met de nieuwe spectaculaire Adventurecross Scrambler     AX41S. De AX41S is echter meer dan alleen een direct     aansprekend stoer uiterlijk. Ook hier is weer  gerespecteerde     Bridgestone compound knowhow gebruikt voor een opvallende band die op     droog, maar zeker ook op nat wegdek indruk weet te maken.